I den här personliga kokboken har Jens Linder plockat russinen ur kakan och valt ut de allra bästa recepten från sina 50 år i köket. Från munsbitar till stekar, via soppor och sallader till desserter och annat sött. Med en stor kärlek till råvaran och smakinspiration från hela världen levererar han en i dubbel mening matig kokbok som har förutsättningar att bli en ny bibel för den nördiga kocken, likaväl som en spännande introduktion till köket för matintresserade unga vuxna. Allt gott är en heltäckande kokbok med själ.
Jens säger själv: ”Många av dagens nya kokböcker är inte särskilt täta på recept, men den här har hög densitet. Gemensamt för alla rätter i boken är att de har en särskild plats i mitt hjärta. Här finns inga pliktskyldiga standardrecept, utan bara sådana som jag själv förfinat och lagat många gånger genom åren.”
Jens Linder är kock och journalist, skriver i Dagens Nyheter och driver matmagasinet Gastronaut. Han har skrivit ett tjugotal böcker, framförallt kokböcker, som vunnit priser vid Årets Svenska Måltidslitteratur och Gourmand World Cookbook Awards. Han har tilldelats Tore Wretman-medaljen av Svenska Kockars Förening för "berömvärda insatser och engagemang för svensk matkultur", samt Guldpennan av Gastronomiska akademien.
Allt gott är en bastant och elegant bok formgiven av Eva Jais-Nielsen, med matbilder av många framstående fotografer: Stefan Wettainen, Thomas Karlsson, Beatrice Lundborg med flera.